Wie ben ik

Mijn naam is Arno Verreijt en ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als haptotherapeut. Ik ben begonnen als fysiotherapeut en merkte al snel dat ik zeer geïnteresseerd was in de mens achter de lichamelijke klacht . Dus niet alleen Hoe beweegt de mens , maar ook Wat beweegt de mens. Met name inzicht in dat Wat de mens in het hier en nu beweegt , is onderdeel van mijn interesse. Ik zie het proces van begeleiding als een zoektocht waarin samen gezocht wordt naar duidelijkheid over het ontstaan ven de hulpvraag en de passende oplossingen. Door de jaren heen heb ik naast de reguliere indicaties voor haptotherapie de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met relatieproblemen en met burn-outproblematiek.

Ik ben lid van de vereniging van haptotherapeuten (VVH) onder nummer 344
AGB nummer:90008357
Zorgverleners nummer:90029437
Kvk nummer: 09200436
Heeft u interesse in een consult? Maak dan een afspraak!