Tarief en vergoeding

Elke bijeenkomst duurt een uur en een verwijsbrief van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk om voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen. De kosten voor een consult bedragen € 85,00 per uur.

Als je aanvullend verzekerd bent, betaal je geen eigen risico. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de begeleidingen vanuit de aanvullende verzekering, meestal zijn dit een vastgesteld aantal zittingen per jaar of een gemaximeerd bedrag. Voorwaarde is dat de GZ- Haptotherapeut geregistreerd lid is van de Vereniging Van Haptotherapeuten ( V.V.H.).
Ik ben geregistreerd GZ-Haptotherapeut.

Klik HIER voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden per zorgverzekeraar en voor informatie van de beroepsvereniging ( VVH ).

Haptotherapie wordt vaak vermeld en ondergebracht bij jouw zorgverzekeraar onder de noemer: Beweegzorg of Alternatieve behandel en/of geneeswijze.

Indien je verhinderd bent, ongeacht de reden, dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. In verband met de gereserveerde tijd kan de begeleiding in rekening gebracht worden.

Heeft u interesse in een consult? Maak dan een afspraak!